Sarah Anglada i Linn Johansson IN RESiDENCE at the School Pedralbes

www.alasbcn.com/linn-johansson/

Sarah Anglada.
Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. La seva inquietud i formació en la dansa passa pel ballet, el flamenc, el break dance, el contorsionisme i les arts marcials. Més endavant centra la seva formació en el contemporani i el butoh, i es forma a França, Alemanya i Espanya.

Com a intèrpret i creadora actualment treballa per la seva pròpia companyia Los Moñekos, i per altres companyies com Mumusic Circus, Pere Faura, Mons Dansa, l’Últim Vals i en projectes d’improvisació de dansa i música. Últimament ha treballat com a assessora de moviment en la creació d’espectacles de companyies com Obskené, Joan Arqué, Les Bianchis, David Selvas, cia. Seon.

Ha treballat amb les companyies de dansa Senza Tempo, Nats Nus, Cia. Vero Cendoya, Mariantònia Oliver i amb la companyia de titelles corporals The Bag Lady Theatre. En teatre ha treballat amb Gustavo Guirado (Argentina) i amb Marta Betriu (Barcelona). En el món del circ ha treballat amb Nilak, Improvisto’s Krusty Show, Circ Crec i Pallapupas.

És pallassa, excèntrica i amant de les petites coses de la vida.

Presentació actualitzada el setembre del 2020 

Linn Johansson.
Linn Johansson és ballarina, intèrpret i professora de dansa contemporània / entrenament físic i improvisació a Barcelona, Espanya, des del 2001. Com a docent ofereix classes dirigides a un públic tant infantil com adult, amateur o professional. Amb ACIDH (Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà) ofereix classes per a persones amb intel·ligència límit.

Es forma a la Royal Ballet School d’Estocolm, i continua els seus estudis a París, Nova York i Espanya. Té un llarg recorregut col·laborant com a intèrpret, i en alguns casos com a assistent de direcció o coreògrafa, amb artistes com Torsten Flinck, Malin Hellquvist Selen i la Cia MJD, Jessica Walker, Roseland Musical, Urano Films, Konic Theatre, Leo Castro, Andrés Waksman i Vero Cendoya, entre d’altres.

Ha col·laborat com a assistenta de direcció amb Andrés Waksman a En Residència a l’Institut Barri Besòs el 2019. https://www.enresidencia.org/es/residencia/andres-waksman-en-residencia-...

Actualment està activa com a docent, i en ple procés de creació d’una peça amb Natalia d’Annunzio i amb la Cia. Vero Cendoya.

Presentació actualitzada el setembre del 2020

 

School Pedralbes

www.institutpedralbes.cat

En aquesta nova edició d’EN RESiDÈNCiA, el Pedralbes hi participa amb un grup d’alumnes de quart d’ESO. La seva primera participació en el programa va ser en l’onzena edició (2019-2020), amb la creadora Bea Fernández. 

L’Institut Pedralbes (Pedralbes, les Corts) va ser creat el 2019, a partir de la fusió de dos instituts veïns, l’Ausiàs March i el Joan Boscà, que havia participat a EN RESiDÈNCiA en quatre ocasions, amb Nutcreatives, Mònica Roselló, Marc Larré i misiondivina.

Presentació actualitzada el setembre del 2020

Participants

Students of 4t d’ESO
Maria Isabelle Abrigo Delatina, Elizabeth De Armas Lodeiro, Arnau Colominas Sans, Camila Colque Rojas, Lina Astrid Dalda Svärd, Aina Elola Boix, German Fernández Flores, Xènia Freixes Ferrer, Ainhoa Gainza Prados, Oksana Gómez Pi, Andrea Huertas Marin, Marta Jiménez Martín, Laia Llorens Guirao, Luna Loor Harrak, Helena Lozano Morote, Andrea Martín Larrubia, Eva Martínez Carbó, Carolina Moisseev, Martina Moliner Bassols, Carolina Oró Marqués, Zaray Pastor Carretero, Núria Pellicer Torrent, Emma Richart Pérez, Alejandro San Nicolás Pereiro, Ada Suárez Guerrero, Alina Tintoré Maluquer, Elies Vaccaro Julià and Bethsabet Azucena Villamar Vite. 

Teachers
Oliva Briansó and Blanca Pérez-Portabella

Curation and coordination
La Caldera

Directed by
Institut de Cultura de Barcelona
Consorci d’Educació de Barcelona