Eulàlia Garcia Valls IN RESiDENCE at the School Antaviana

https://eulaliagarciavalls.com/

Eulàlia Garcia Valls és graduada en Arts i Disseny a l’Escola Massana (Barcelona) i actualment resident a Hangar (Barcelona, del 2019 al 2021). Recentment ha estat seleccionada per formar part de la BIAM 2020 (Biennal d’Art Ciutat d’Amposta) i és finalista del premi Miquel Casablancas, en la modalitat de projecte.

Ha sigut també resident a De Ateliers (Amsterdam, del 2017 al 2019), a Fabra i Coats (Barcelona, del 2015 al 2016) i a l’Estruch (Sabadell, l’any 2014, amb el col·lectiu Placa Turca).

El 2019 va guanyar el premi en modalitat de creació de la Sala d’Art Jove, amb el projecte “Instal·lar un fals sostre”, i ha participat en les exposicions “TRAFIC” (Barcelona), “Speak, memory” (W139, Amsterdam), “Rooms of Now #2” (Middelburg, Vleeshal), “Once a Closely Guarded Secret” (De Ateliers, Amsterdam) i “Pas 4: Col·lapse. Instal·lar un fals sostre” (Sala d’Art Jove, Barcelona).

La seva pràctica es constitueix a través del concepte de l’add-on, de gestos i intervencions que busquen tensar la relació que hi ha entre el context on se situen i el comportament que adoptem dins d’ell. Són transformacions poc perceptibles que volen provocar un estat de replantejament, negociació i incomoditat entre els elements involucrats en l’entorn on les planteja. Treballa a partir d’allò que existeix, amb propostes immersives, específiques en relació amb la temporalitat i el lloc on duu a terme cada projecte.

Presentació actualitzada el setembre del 2020

School Antaviana

https://escolantaviana.org

Tercera participació consecutiva de l’Antaviana (les Roquetes, Nou Barris) a EN RESiDÈNCiA, amb un grup d’alumnes de segon d’ESO. Nora Ancarola i Marga Ximénez (2018-2019) i Sebastián García Ferro (2019-2020) van participar en les edicions anteriors. 

/

The Institut Escola Antaviana is noted as an educational project that regards inclusion and addressing diversity as being among its priority objectives. Its pupils are a very wide sample of the entire social spectrum in the neighbourhood and present a very high degree of diversity in terms of their individual educational needs and socioeconomic circumstances. In addition, the Institut Escola Antaviana has very close ties with families and the neighbourhood and its amenities, among them the Ateneu de Nou Barris, a flagship for the entire educational community. 

Participants

Students of 2nd of ESO
Raven Abedoja, Joshuar Analuisa, Víctor Calderón, Fanny Cruz, Mariam El Blout, Samara Fajardo, Sara Fernández, Mario Figueroa , Rocío García, Ainhoa García, Pau Gómez, Karol A. Jarquín, Irene Marchán and Cristian Ojeda

Teacher
Jorge Carrasco

Curation and coordination
A Bao A qu

Directed by
Institut de Cultura de Barcelona
Consorci d’Educació de Barcelona