Marc Artigau EN RESiDENCiA en el Instituto L’Alzina

https://www.grup62.cat/autor/marc-artigau-i-queralt/000046321

Próximamente

Instituto L’Alzina

www.alzina.cat

L’Institut L’Alzina (el Congrés i els Indians, Sant Andreu) participa a EN RESiDÈNCiA per primera vegada, amb un grup d’estudiants de 3r d’ESO. L’Alzina contextualitza la seva participació a EN RESiDÈNCiA en els processos de transformació de la comunitat educativa de l’institut i en la seva connexió amb el sistema cultural de barri i de ciutat. 

/

L'Institut L'Alzina va ser posat en marxa el 1982. Es  troba  situat  en  un  extrem  del districte de Sant Andreu,  limitant amb el barri de Navas i amb els districtes de Nou Baris i Horta–Guinardó. Actualment disposa de tres línies d’ ESO i dues de Batxillerat.

Participantes

Alumnos de 3º de ESO
Jordi Aragall Puigvert, Adrián Brosel Sanjuán, Ivan Egido Haro, Carlota Enseñat Morellón, Clara Ferrarons Díaz, Marina Giménez Cisneros, Laia Herrero Torné, Kaixin Ji, Ramandeep Kaur, Xiaoyu Liu, Sebastián López González, Laura Martí Callejón, Cristian Onarri Jiménez, Estefany Anahí Padilla Padilla, Enrique Pons Martínez, Jana Rodrigo Navarro, Alen Siradeghyan,  Kolna Smith Calderero, Mara Solé Callau y Hui Wang

Profesores
Marta Arteaga y Alejandro Garrido

Comisariado y coordinación
Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia

Dirección
Instituto de Cultura de Barcelona
Consorcio de Educación de Barcelona