Silvia Sant IN RESiDENCE at the School Montjuïc

https://www.silviasantfunk.com/

Coach, docent, ballarina i coreògrafa.

Després de vint anys dedicada a la dansa contemporània com a ballarina, coreògrafa i docent, m’interesso pels beneficis que tenen la consciència corporal, el moviment i el treball creatiu per a qualsevol persona, sigui quina sigui la seva edat o condició.

És així com complemento la meva recerca personal amb estudis de PNL, Social Presencing Theatre i Coaching Existencial, per assolir un coneixement més profund de la condició humana.

Actualment imparteixo formacions sota el títol “El cos intel·ligent” a particulars, joves, entitats i empreses que tenen com a finalitat recuperar la connexió amb el propi cos i la seva saviesa, incidint en qüestions essencials com la presència, la comunicació, les relacions interpersonals i la creativitat. També faig processos individuals de coaching. De manera més esporàdica però igualment apassionada mantinc viva la meva dedicació a la creació escènica, desenvolupant treballs propis i col·laborant amb altres creadors. 

En els últims quatre anys he fet de formadora del projecte Tot Dansa que vol acostar el llenguatge de la dansa i de la creació escènica als joves estudiants d’ESO del territori. Durant aquests contactes intensius amb joves, descobreixo la potencialitat expressiva adolescent i l’impacte positiu de les experiències creatives des de l’acció.

La meva recerca artística actual està relacionada amb l’exploració de la polaritat del dins i el fora. De com la vulnerabilitat de qualsevol mena sembla que tendeix a superar-se construint divisions: físiques, imaginàries, fàctiques... Amb dispositius creatius diversos busco de fer plausibles aquestes polaritats per suggerir noves formes, espais i imaginaris a través de les seves esquerdes.

Presentació actualitzada el setembre del 2020

School Montjuïc

www.institutmontjuic.cat

Vuitena edició  consecutiva d’EN RESiDÈNCiA en què participa l’Institut Montjuïc (la Marina de Port, Sants-Montjuïc). Hi han participat Eduard Arbós, Lúa Coderch, Societat Doctor Alonso, Rodrigo Laviña, Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol, Anna Serrano i Irma Marco. Aquesta vegada, el Montjuïc hi participa amb un grup d’alumnes de tercer d’ESO.

/

The Institut Montjuïc has served its neighbourhood Zona Franca for more than 30 years. Its participation in IN RESiDENCE is connected with the school’s wish to forge additional links between itself and the social and cultural agents in its area and the city while at the same time fostering the artistic interests of its pupils. 

Participants

Students of 3rd of ESO
Nadia Alcario, Elisabet Amaya, Miguel Cañadas, Alexandra Carnero, Sabren Gafa, Lidia Garcia, Noa González, Daniel Gutiérrez, Alejandro Hegger, Tanya Hernández, Fátima Larossi, Sufyan Mohammad, Tahsin Rahman, Alejandro Román and Afrika Yago.

Teachers
Vicent Santamaria i Elíes Carles

Curation and coordination
Mercat de les Flors i Graner

Directed by
Institut de Cultura de Barcelona
Consorci d’Educació de Barcelona