Marc Artigau IN RESiDENCE at the School L’Alzina

https://www.grup62.cat/autor/marc-artigau-i-queralt/000046321

Soon

School L’Alzina

www.alzina.cat

L’Institut L’Alzina (el Congrés i els Indians, Sant Andreu) participa a EN RESiDÈNCiA per primera vegada, amb un grup d’estudiants de 3r d’ESO. L’Alzina contextualitza la seva participació a EN RESiDÈNCiA en els processos de transformació de la comunitat educativa de l’institut i en la seva connexió amb el sistema cultural de barri i de ciutat. 

/

L'Institut L'Alzina va ser posat en marxa el 1982. Es  troba  situat  en  un  extrem  del districte de Sant Andreu,  limitant amb el barri de Navas i amb els districtes de Nou Baris i Horta–Guinardó. Actualment disposa de tres línies d’ ESO i dues de Batxillerat.

Participants

Students 3rd of ESO
Jordi Aragall Puigvert, Adrián Brosel Sanjuán, Ivan Egido Haro, Carlota Enseñat Morellón, Clara Ferrarons Díaz, Marina Giménez Cisneros, Laia Herrero Torné, Kaixin Ji, Ramandeep Kaur, Xiaoyu Liu, Sebastián López González, Laura Martí Callejón, Cristian Onarri Jiménez, Estefany Anahí Padilla Padilla, Enrique Pons Martínez, Jana Rodrigo Navarro, Alen Siradeghyan,  Kolna Smith Calderero, Mara Solé Callau and Hui Wang

Teachers
Marta Arteaga and Alejandro Garrido

Curation and coordination
Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia

Directed by
Institut de Cultura de Barcelona
Consorci d’Educació de Barcelona