Juliane Heinemann IN RESiDENCE at the School Milà i Fontanals

www.conservatoriliceu.es/es/professors/juliane-heinemann

Nascuda al Berlín oriental el 1980, va viure una infantesa marcada pels canvis posteriors a la caiguda del Mur. Com a membre de l’ensemble infantil del Friedrichstadtpalast Berlin, va gaudir d’una educació precoç en el teatre, la música i la dansa. Després de fer estudis de cant modern / jazz al reconegut JIB Berlin, el 2005 es va traslladar a Barcelona, on aviat es va veure implicada en diversos projectes que li obririen el camí d’una extensa trajectòria musical. La seva creació artística es caracteritza per la inquietud de fer cançons i l’experimentació amb diversos estils i formats que van del jazz, el pop i el folk fins a l’electrònica, en solitari o amb banda. El seu últim projecte, l’espectacle musical i visual L’últim camí de Walter Benjamin, va rebre el premi Puig Porret 2018 i va ser el concert inaugural del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) 2019. Més enllà de la carrera en solitari, és coneguda també com a sidewoman (corista, guitarrista i teclista) de bandes com Delafé y las Flores Azules, Steven Munar & The Miracle Band, Maria Rodés i, en l’actualitat, la banda de Sanjosex. Sempre ha combinat la seva carrera artística amb la docència; actualment és professora de cant al Conservatori del Liceu.

Presentació actualitzada el setembre del 2020

School Milà i Fontanals

insmilabcn.cat

Setena participació del Milà i Fontanals a EN RESiDÈNCiA. Aquesta vegada, amb un grup d’estudiants de quart d’ESO. En edicions anteriors ha acollit creadors com Los Corderos, Jordi Mitjà, Lolo & Sosaku, Ricard Trigo, Maria Arnal i Serafín Álvarez.

/

The Institut Milà i Fontanals (Raval, Ciutat Vella) began as the Institut Escola Pi i Margall, founded in 1933 during the Second Republic. In the 1961-1962 academic year, it moved to its current home, a building newly designed specifically as a secondary school. The Institut Milà i Fontanals provides an education to culturally very diverse pupils (from more than 80 different countries) with very different levels of learning and from very different social and financial backgrounds. The school has designed strategies to address this diversity by using the centre’s resources (small groups, reception classes, streaming, remedial lessons, etc.) and by creating links with its surroundings. 

Presentation written in 2018

Participants

Students of 4th of ESO
Shakib Ahmed, Marwa Alaziz, Judit Campdeacreu Martín, Charmaine De Villa García, Aryeanne Hernandez Casanova, Shana Hernandez Nioko, Faria Howlander Hanna, David Lupiòn Rovira, Elena Lupión Rovira and Elijah Vinluan Palasigue.

Teachers
Cristina Abelló and Monti Galdón

Curation and coordination
L’Afluent

Directed by
Institut de Cultura de Barcelona
Consorci d’Educació de Barcelona