Carla Farreny and Marta Vilardell IN RESiDENCE at the School Joan Fuster

https://www.carlafarreny.com

 

Carla Farreny és una artista multidisciplinària procedent d’una família d’artesans joiers, fascinada pel treball manual. Formada en trapezi fix i verticals al Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel i a l’Escola de Circ de Bordeus. A França treballa en els àmbits de les arts escèniques i les arts plàstiques amb Chloé Moglia, Les Intouchables i Meris Angioletti. El 2017 produeix el documental Les mains de mon père. El 2018 es gradua com a tornera a l’Escola de les Arts i Tècniques de la Ceràmica de París. El 2019 inicia el primer projecte personal, Tour, una peça híbrida que li permet reflexionar sobre la transmissió dels oficis.

 

Marta Vilardell estudia Publicitat i Relacions Públiques a l’Escola Superior de Relacions Públiques (UB) des de l’any 2009 fins a l’any 2013. L’any 2017 s’especialitza en Antropologia Visual a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) i s’instal·la com a fotògrafa freelance col·laborant esporàdicament amb Sonny España, La Companyia Totum Teatre, i grups musicals com Xiula, Señor Oca, Bringthnoise, entre d’altres. Participa en col·laboracions de més durada com Mimesis Deco, el grup MasiMas, les sales Jamboree i Tarantos, i el Festival Mil·lenni.

Presentació actualitzada el setembre del 2020

School Joan Fuster

http://agora.xtec.cat/iesjoanfuster

Després de les residències d’Iván Morales, En Diciembre i Magda Puig, l’Institut Joan Fuster (Navas, Sant Andreu) participa per quarta vegada consecutiva a EN RESiDÈNCiA; de nou, amb alumnes de segon d’ESO i consolidant els vincles amb la creació contemporània en arts escèniques. 

/

The Institut Joan Fuster (Navas, Sant Andreu), created in 1995, is named after one of the most notable Valencian intellectuals of the 20th century. It is housed in the building of the former Col·legi Juan Bosco, next to the church of the same name, designed on Avinguda Meridiana by the architects Ricard Sancho Beltran and Francesc Escudero Ribot in the mid-1970s. 

Participants

Students of 2nd of ESO
Eric Fernandez Sacasas, Joel Martínez Piñeiro, Luca Trioni Pousa, Laia Farano, Marta Bonilla Delgado, Jana Isabella Eguez Chavez, Guillem Fernández Sebastià, Meritxell López Asmat, Xiu xiu Ruan, Santiago Loaiza, Aram Nazaryan and Nika Shtefan.

Teachers
Estela Alonso and Alicia Muniente

Curation and coordination
Central del Circ

Directed by
Institut de Cultura de Barcelona
Consorci d’Educació de Barcelona