Arnau Sala IN RESiDENCE at the School Escola Trinitat Nova

arnausalasaez.com

Arnau Sala Saez és músic i artista visual. La seva obra transita per formats que es retroalimenten, com la música i el so, la instal·lació, la pintura o el gràfic: el so tradueix estructures visuals i la forma es condensa en composicions sonores. A través d’aquest hàbitat, Arnau Sala construeix un sistema en què els elements es relacionen al voltant d’una mateixa consciència. Sala també limita les seves eines i formes d’organització a pocs elements. L’ús dels múltiples del número onze o de les escales del color blau en són un bon exemple. Aquests elements recurrents formen part d’un imaginari que li permet representar la seva relació dualista amb la fenomenologia metafísica, és a dir, entre la raó i la fe. Aquesta dualitat entre la voluntat de creure i l’escepticisme genera una desmitificació constant de la seva pròpia mitologia. Una gran part dels seus projectes musicals en els darrers deu anys ha reflexionat sobre la consciència i la percepció humanes partint de la base d’aquesta relació dicotòmica. Com Ex Continent, presenta projectes de naturalesa sonora en directes on proposa instal·lacions en què el so, la llum i la imatge conviuen en els plans formal i conceptual. El projecte s’inspira en alguns corrents que estudien el context social actual i la seva influència en la consciència humana; un context que s’escriu i es desenvolupa a través de les narratives que el caos global, l’excés i la confusió li proporcionen.

Presentació actualitzada el setembre del 2020

School Escola Trinitat Nova

https://agora.xtec.cat/ietn

Segona participació consecutiva de l’Institut Escola Trinitat Nova a EN RESiDÈNCiA. En l’onzena edició (2019-2020) va acollir Isamit Morales. De nou, hi participa un grup d’alumnes de tercer d’ESO.  

/

The Institut Escola Trinitat Nova is an educational, community and creativity facility for Trinitat Nova, serving the whole community and offering an inclusive, coherent programme in all its areas of action. The school's students identify with and play leading roles in programmes and forums which interact with the neighbourhood and other children and adolescents that take part in the facility's projects. 

Participants

Students 3rd of ESO
Jade Acosta, Aurora Díaz García, Naila Esteban Berenguer, Eythan Mejías, Ingrid Naiara Peña Vera, Ariana Ramos Ramírez, Starlyn Rivas, Faiver Salas Vargas, Katheryn Sánchez Álvarez, Adnan Rashid Sharif Kosar, Nicola Wilczynska i Valentina Zárate García.

Teachers
Ariadna Gàlvez and Sergio Martínez

Curation and coordination
L’Afluent

Directed by
Institut de Cultura de Barcelona
Consorci d’Educació de Barcelona