May 14

El circ, protagonista de la primera presentació d’EN RESiDÈNCiA

L’institut Joan Salvat-Papasseit (La Barceloneta, Ciutat Vella) ha acollit la primera presentació de la novena edició d’EN RESiDÈNCiA. A més, es tracta de la primera residència, de les nou edicions del programa, protagonitzada per les arts del circ.

Els alumnes Óscar Caldes, Malena Domènech, Kaouthar El Amrani, Arianna Espinoza, Alba Martínez, Katerina Motovska, Rania Moussouber, Júlia Paredes, Jordi Sala, Reybert Jiménez, Izan Ruiz y Sara Tribak, junt amb els professors Rubén Sapinya i Amanda Soto han restituït en públic el seu procés de creació, fruit de la residència dels artistes Jordi Aspa i Bet Miralta (Escarlata Circus) amb la col·laboració de Laura Tajada.

Durant els deu mesos en què han compartit les sessions de creació, els estudiants, acompanyats pels creadors i pels docents, han intercanviat i evolucionat les seves percepcions sobre el circ, fins a esdevenir una veritable companyia circense: “L@s chul@s”.

La residència d’Escarlata Circus al Salvat Papasseit, en procés visible al blog, ha estat comissariada i coordinada per la Central del Circ.